Kurk op rol

Een kurkvloer kan geplaatst worden op een extra thermisch of akoestisch isolerende ondervloer in kurk.

De verschillende soorten ondervloeren in kurk en rubberkurk verschillen fel van elkaar en bieden een oplossing voor uiteenlopende verzuchtingen, zodat uw leefomgeving u steeds de hoogst mogelijke kwaliteit biedt.

Naast de standaard ondervloer in lage densiteit (2 of 3mm) bieden wij ook gewafelde ondervloer (4mm) en rubberkurk (2 of 3mm) aan. Waar de gewafelde ondervloer vooral dient om oneffenheden weg te werken is de rubberkurk door zijn zeer hoge akoestische demping uitermate geschikt om zowel contact- als leefgeluiden te absorberen.

De ondervloeren in hoge densiteit (1 tot 8mm) worden vaak gebruikt in de industrie om bijvoorbeeld trillingen van machines op te vangen. Daarnaast zijn deze rollen ook ideaal om prikborden mee te maken. De minirollen zijn vooral geschikt als een budgetvriendelijke, isolerende en decoratieve oplossing voor de wand.

Hieronder vindt u enkele van onze kurkproducten terug die als ondervloer worden gebruikt. Contacteer ons voor meer informatie of bezoek één van onze showrooms.

Contacteer ons of breng een bezoek aan een showroom in uw buurt. We helpen je graag verder!