Project Guesthouse Edgar

 

In het hart van Gent, in de buurt van de Sint Jacobskerk vind je Guesthouse Edgar.

Of je nu een romantisch uitje in gedachten hebt, een culturele verkenning van Gent plant of gewoon een plek zoekt om te ontspannen en tot rust te komen, Guesthouse Edgar biedt een perfecte setting.

 

De kurkvloeren zijn slechts een van de vele redenen waarom deze accommodatie zo speciaal is. Ze combineren functionaliteit met esthetiek en dragen bij aan de algehele ervaring van een verblijf in dit prachtige Guesthouse in het historisch centrum van Gent.

 

Gasten van Guesthouse Edgar kunnen genieten van het comfort van kurk, of ze nu ontspannen in hun kamer, in de gezellige gemeenschappelijke ruimtes verblijven of ontbijten in de prachtige eetzaal. De natuurlijke uitstraling van de kurkvloer “BLACK” brengt de natuurlijke schoonheid van Gent naar binnen, en het voegt een vleugje rustieke elegantie toe aan de moderne voorzieningen.

 

Dus als je de kans krijgt om deze historische stad te bezoeken, trakteer jezelf dan zeker op een onvergetelijk verblijf in Guesthouse Edgar, waar de charme van kurk je zal omarmen.

Gepost op 03/10/2023 - Realisaties